Microsoft heeft gisteren aangekondigd dat meer computers een upgrade naar Windows 10 versie 21H2 krijgen aangeboden als ze klikken op Naar updates zoeken in Windows Update. Versie 21H2 is de nieuwste versie van Windows 10, die in november is uitgekomen. De eerste wijziging gaat over Windows-Hello gezichtsherkenning, oftewel herkenning van je unieke gezicht door middel van biometrische authenticatie . Deze gezichtsherkenning wordt met name gebruikt om het gebruikersaccount automatisch aan te melden zodra de gebruiker achter de PC gaat zitten . Dat is met name handig wanneer een extra beeldscherm is aangesloten waardoor het praktischer is om de gezichtsherkenning vanuit een andere hoek te laten plaatsvinden. Deze nieuwe ontwikkeling is dus nog wel voor betering vatbaar.

Nu met 11 zegt het programma de De PC Health Check-App dat m`n apparaat toch voor enkele dingen te hoog is gegrepen waardoor Windows 11 niet goed gaat lukken .. Jammer blijkbaar moet je het laatst nieuwe apparaat aanschaffen . Ik wacht wel even af om meerdere reacties te lezen / horen . Als je een laptop gebruikt, kunnen batterijproblemen opstartproblemen veroorzaken. Het is de moeite waard om een ​​alternatieve laadkabel te testen om te zien of dit het probleem oplost. Bevestig dat de kabel werkt door deze op een andere laptop uit te proberen.

Laatste 11 Artikelen:

Onze tip is daarom om liever enkele minuten meer tijd te investeren en de privacy-opties in Windows 10 handmatig aan te passen. Inderdaad kan het wel eens gebeuren dat ondanks de foutmelding dat systeemherstel niet is http://driversol.com/nl/drivers/mobile-phones-portable-devices/intel/canon-dc330 gelukt het doel toch berijkt wordt. Systeemherstel kijkt of alles is gelukt is dat niet zo dan geeft hij een foutmelding. Nog even je andere vraag zolang de computer bezig is en niet “vast” staat de computer ten alle tijd gewoon zijn gang laten gaan. Vooral bij bv een update of installatie is dit erg belangrijk. Tot zover dit artikel over hoe u systeemherstel kunt gebruiken bij computerproblemen.

  • De upgrade staat klaar om te worden gedownload.
  • Tot 14 januari 2020 wordt Windows 7 ondersteund en Windows 8.1 tot 1 oktober 2023.
  • Zoals reeds aangegeven, zijn alle werkzaamheden op onze Windows 10 computers reeds uitgevoerd.
  • Ooit wilde je niet dood gevonden worden met een PC van 3 jaar oud.

Dat lijkt me niet heel gek gezien hoe makkelijk mensen daar in mee gaan tegenwoordig. We hebben het natuurlijk al vanaf 2e helft jaren ’90 over dit soort modellen. Gok ik ook gewoon op en dan een betaal abbo er achter, wellicht home gratis bij je pc wil je uitgebreidere toeters en bellen mag je maandelijks gaan betalen.

Gebruik Het Boot Camp

Zo hebben we in Nederland meestal te maken met een qwerty toetsenbord. Wanneer je naar de bovenste letters van het toetsenbord kijkt zie je wanneer je van links naar rechts kijkt als eerste de letters Q W E R T en Y. Bij sommige andere landen zoals Duitsland en Zweden zijn er speciale tekens die op het toetsenbord vermeld staan. Hierdoor is dit toetsenbord in Nederland minder goed te gebruiken dan het Amerikaanse toetsenbord. Voor de installatie van Windows 10 heb je een harde schijf nodig met minimaal 20 GB aan vrije ruimte.

Vervolgens komt enkel nog de stap om van Google Chrome de standaard browser te maken. Sluit de meegeleverde USB-kabel op de camera aan en de aansluiting van USB-ingang op de computer. Heeft U pech, dan bent U een uur verder of nog langer, voordat U het inlogscherm weer ziet … Daarna start de computer opnieuw op en kunt U weer verder met uw werk.